FAMILY VILLAGE

Its inspiration :  its context , the oyster village of Le Canon

SCH 05.jpg
SCH 03.jpg
SCH 01.jpg

The house as a village consists in three volumes.

Glass links offer garden views and provide the project living subspaces that allow the family to live in harmony. 

Outside spaces stand at the heart of the project, face the East, the sunrise and the bay.

SCH 00.jpg
SCH 06.jpg
SCH 09.jpg
SCH 07.jpg
SCH 02.jpg

Subspaces thanks to their large window facing the garden offer light all day long. 

The southern volume offers protection from the street as much as its low height let the sun floods those spaces.

The northern volume, higher, protects from prevailing winds.

Mineral terraces meddle with dune plants and border the pool as an oyster bank.

SCH 08.jpg
SCH 10.jpg

Inside, the crossing circulation allow to embrase the house's space, while offering subspaces where each one can find a privileged spot. 

SCH 04.jpg